Onko silkkidonitsi maailman paras ”scrunchie”?

Julkaistu Jätä kommentti

Miksi silkkidonitsi on mahdollisesti maailman paras scrunchie?

Hiusdonitsi, scrunchie, on tuttu päivän pelastaja, jolla nutturat pysyvät napakoina ja poninhännät pirteinä. Uskoisitko, jos väittäisimme, että silkkidonitsi hoitaa hommansa vielä pykälän verran kaikkia verrokkejaan paremmin? Tämän artikkelin jälkeen tiedät, miksi silkkidonitsi on paras scrunchie.

Onko haussa  maailman paras scrunchie? Tyylikäs silkkidonitsi, joka ei hankaa, ei revi hiuksia, eikä putoa päästä kovassakaan kyydissä? Scrunchie, joka pysyy ohuissa ja lyhyissäkin hiuksissa, hoitaa hiuksia eikä tuota takkutukkaa? Donitsi, joka sopii arkeen ja juhlaan, liikkeeseen ja lenkkipoluille? Kun etsit parasta mahdollista donitsia, käännä katseesi lyömättömään luonnontuotteeseen – aitoon silkkidonitsiin.

Hienoimmasta silkistä valmistetut, hohtavapintaiset kaunokaiset eivät turhaan nouse käyttäjiensä suosikeiksi. Lue alta, miksi.

Hyvä scrunchie ei hankaa eikä pörrötä, vaan hoitaa hiuksia luonnollisilla proteiineillaan

Kun etsit donitsia, joka kohtelee hiuksiasi kauniisti, käännä katseesi silkkiin. Silkki on luontaisilta ominaisuuksiltaan lyömätön: sen ylellinen hohtava pinta on paitsi kaunis, myös hiuksia hoitava.

Aito silkki sisältää luontaisesti hiuksia helliviä aminohappoja, jotka vahvistavat hiusten kimmoisuutta, suojaavat hiusta rikkoutumiselta ja auttavat hiusta uudistumaan. Silkin pehmeä pinta ei vaurioita, revi tai hankaa hiusta, vaan auttaa pitämään hiukset kauniina ja kiiltävinä.

Sileänä ja hankaamattomana luonnonkuituna silkkidonitsi soveltuu mainiosti myös Curly Girl – tai Wavy girl -menetelmiä käyttäville, sillä sen avulla kiharat pysyvät kuosissaan ja hyväkuntoisina luonnollisella tavalla – niitä hankaamatta.

Silkkidonitsi pysyy paikoillaan vauhdissa ja vilskeessä – myös ohuissa ja lyhyissä hiuksissa

Viimeinen asia, mistä voimistelija tai urheilija haluaa stressata, on kesken suorituksen kasvoille putoilevat hiussuortuvat. Siksi mm. monet voimistelijat ja taitoluistelijat suosivat nutturansa ympärillä juuri silkkidonitseja. Paitsi, että silkkidonitsi pitää hiukset paikoillaan vauhdissa ja vilskeessä, niiden kauniisti hohtava pinta viimeistelee myös toinen toistaan upeammat kisapuvut. Aidosta silkistä valmistettu hiusdonitsi pysyy tiukasti paikoillaan myös pohjoismaisen hennoissa tai lasimaisissa hiuksissa – ja siksi se on paras donitsi myös ohuille hiuksille.

Kaunis silkkidonitsi sopii arkeen ja juhlaan

Silkkidonitsi on riittävän juhlava toimiakseen elämän tärkeimpinä päivinä, mutta tarpeeksi arkinen pelastaakseen tuikitavallisen tukkapäivän. Sen kaunis hohto viimeistelee tyylikkäästi juhla-asun, mutta se sopii sellaisenaan myös aivan tavalliseen toimistopäivään. Siivouspäivänäkään ei tarvitse menettää hermojaan, ainakaan kasvoilla roikkuvien suortuvien takia. Ja kun on aika päästää hiukset taas irti, silkkiscrunchie kulkee ranteessa mukana pehmeästi ja nätiltä näyttäen.

Silkkiscrunchie auttaa pelastamaan kiharat, vaurioituneet ja karheat hiukset

Jos sinulla on jokin näistä hiustyypeistä, tiedät sanomattakin, että hiusten pörröisyys tai takkuisuus on ainainen ongelma. Silkkidonitsi pitää hiukset hellävaraisesti paikoillaan ilman takkuja tai hankausta. Sen pehmeä pinta ei revi hiuksia, vaan antaa hiusten ikään kuin liukua pintaansa pitkin. Silkki on luontaisesti myös antibakteerinen materiaali, jolloin se puhdistaa itse itseään eikä kerää itseensä bakteereja tekokuitujen tapaan.

Paras scrunchie hoitaa hiuksia hellävaraisesti myös yöllä

Koska silkki on hiuksille niin hellävarainen, voit huoletta kerätä hiukset myös yön ajaksi ylös ja sitoa ne silkkidonitsilla heräämättä aamulla tukka tuhannen takussa. Antistaattisena materiaalina aito silkki auttaa vähentämään myös sähköisyyttä, jota tekokuitujen hankaus usein hiuksiin teettää. Kun viimeistelet yöunet vielä kotimaisella silkkityynyliinalla, hiuksesi saavat ylellisintä kohtelua, jota voit niille tarjota.

Silkkidonitsi pupunkorvilla

”Haluaisin kokeilla, mutta silkki on kamalan kallista! Varmaan maksavat pienen omaisuuden?”

Väärin! Olet lämpimästi tervetullut toteamaan itse – meillä Mode Millalla silkkidonitsien hinta vaihtelee koon mukaan 10,90–12,90 euron välillä.

Paksut, 35 mm silkkidonitsit löydät täältä.

Ohuemmat 15 mm silkkiscrunchiet löydät täältä.

Pupukorvadonitsit löydät täältä.

Jaa tämä klikkaamalla:
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *