Kotimaisissa silkkialusvaatteissa suuri kokovalikoima

Julkaistu Jätä kommentti
Naisten vartalotyypit

Kotimaisissa silkkialusvaatteissa on suuri kokovalikoima eri vartalomalleille. 

Se tunne, kun saat pitkästä aikaa pukea päälle alusvaatteen joka mahtuu päälle ja on juuri sopiva. Se ei kiristä, ei hankaa eikä jätä paljaaksi selkää tai takapuolta. Saat tämän kaiken riippumatta siitä minkä mallinen vartalo sinulla on ja ilman, että sinulla täytyisi olla huippukuntoon trimmattu keho.

Monille oikean vaatekoon löytäminen voi olla todella tuskaa. Kuulun itse niihin, joiden on yleensä vaikea löytää sopivia vaatteita – varsinkin housuja. Takamus kun on leveä kuin se kuuluisa ladon ovi ja vyötärö taas kaksi numeroa takamusta pienempi. Ja vertaushan kuulostaa paljon paremmalta juuri näin päin, kuin että kertoisin takamuksen olevan vyötäröä kaksi numeroa suurempi 😀 Minun kroppani malli on siis päärynä – ja vieläpä päärynä, jolla reidet on kuin puhelintolpat ja pohkeet paksut kuin.. no, en edes keksi mitään hyvää vertauskuvaa. Ylävartaloni taas on melko hoikka, ainakin alaosaan nähden. Yritäpä siinä sitten löytää sopivia vaatteita. Jos jotkut housut menevät päälle takamuksesta tai reisistä, on vyötärön kohdalla metrin verran liikaa kangasta – noin hieman liioiteltuna 🙂 (Juttu jatkuu linkkien jälkeen.)

Näistä linkeistä pääset suoraan tuotteisiin:

Naisten kotimaiset silkkipitkikset plus-koko

Miesten kotimaiset silkkikalsarit plus-koko

Naisten kotimaiset silkkipikkuhousut plus-koko

Miesten kotimaiset silkkiboxerit plus-koko

 

Ystäväpiirissäni taas löytyy vartaloita, joiden tyypillinen piirre on takamuksen kapeus vyötäröön nähden. Heillä on myös usein hoikat reidet ja sääret. Vyötärö ei kapene niin hurjasti, kuin päärynällä mutta rintavarustus taas saattaa olla hyvinkin uhkea. Tätä tyyppiä kutsutaan usein omena- tai sammakkovartaloksi ja jopa ”lihapullaksi hammastikuilla” , (minkä juuri äskettäin kyseisen vartalon omaavalta ystävältä kuulin :D) Ihan lihapulliksi en tohtisi ketään nimitellä, mutta mielikuva tuli ehkä selväksi. Tärkeää on huomata, että oli vartalo sitten sopusuhtainen (normaalityyppi, eli vyötärö ja takamus ”tasapainossa”), omena- tai päärynätyyppinen, kysymys ei ole painosta. Myöskin sana ”normaalivartalo” tai ”normaalityyppi” on hieman harhaanjohtava, sillä kaikki vartalotyypit ovat normaaleja. Tässä yhteydessä normaalilla tarkoitetaan kuitenkin yleisintä vartalotyyppiä.

Naisten vartalotyypit
Vasemmalta oikealle: Normaalivartalo (yleisin vartalotyyppi), Päärynävartalo ja Omenavartalo

 

Sama juttu miesten kohdalla. Naisten vartalot ovat miesten omia hieman ”monimutkaisempia” ja siksi heillä on kolme eri vartalotyyppiä. Miesten vartalo jakautuu pääsääntöisesti kahteen tyyppiin: Normaali vartalo ja omenavartalo. Normaalissa vartalotyypissä vyötärö ja lantio ovat sopusuhdassa keskenään ja omenavartalossa taas vatsa korostuu lantioon nähden. Miesten mitoitukset jakaantuvat siis kahteen luokkaan.

Miesten vartalotyypit
Vasemmalla normaalivartalo, (eli yleisin vartalotyyppi) ja oikealla omenavartalo

 

Mode Millan silkkialusvaatteissa olemme siis nimenomaan keskittyneet eri mallisiin vartalotyyppeihin.  Korostan vielä, että kysymys ei ole painosta, hoikkuudesta tai tanakkuudesta – ainoastaan vartalon muodosta. Vartalotyypin lisäksi, meillä on valtava kokovalikoima. Voit valita kooksi minkä tahansa XS:stä aina 9 XL asti (luit oikein, ”yhdeksän” ei ollut painovirhe). Kokotaulukot löydät aina tuotteen kohdalta.

Mieti sitä tunnetta, kun vihdoin ja viimein löydät sopivan vaatteen, joka ei kiristä mistään, ei tunnu juuri miltään ja on juuri sopivan kokoinen ja kaiken lisäksi joustava – tämä on monelle harvinaista herkkua!

Johanna Milla

Lue lisää kotimaisista silkkialusvaatteista ja sen käyttömahdollisuuksista täältä.

Näistä linkeistä pääset suoraan tuotteisiin:

Naisten kotimaiset silkkipitkikset plus-koko

Miesten kotimaiset silkkikalsarit plus-koko

Naisten kotimaiset silkkipikkuhousut plus-koko

Miesten kotimaiset silkkiboxerit plus-koko

Jaa tämä:
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.